Compressiekousen hardlopen

  • Geplaatst op
  • 0
Compressiekousen hardlopen

Wat doen compressiekousen precies? En helpen ze jou met je klachten of om beter te presteren?

Compressiekousen hardlopen: waarvoor zijn ze geschikt?

Heb jij wel eens last van die vervelende pijntjes in de kuit of je scheenbeen? Of heb je snel last van verzuring in de benen, waardoor je net niet het maximale uit je wedstrijd of training kunt halen? Goede compressiekousen voor hardlopen kunnen je helpen om die zorgen weg te nemen. De sportcompressiekousen van Herzog Medical bijvoorbeeld leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd. Daarnaast wordt de schokbelasting verminderd waardoor spierschade wordt voorkomen.

Compressiekousen hardlopen:
- Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespeesproblemen
- Minder kans op klachten, spierverrekkingen, verkrampingen en zweepslag
- Sneller herstel, zowel voor-, tijdens als na de inspanning

Alle adviseurs van PK zijn erg enthousiast over de werking van compressiekousen en compressietubes. Ervaar het zelf ook! Je mag de kousen een maand lang testen. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug!

Compressiekousen hardlopen: altijd de juiste maat

Om optimaal te kunnen profiteren van de werking van compressie is de maatvoering essentieel. De Herzog Sportcompressiekousen worden op 6 verschillende punten aangemeten, waardoor ze perfect aansluiten om jouw benen. Zo kun je gegarandeerd ervaren wat de voordelen van compressiekousen zijn. Bij PK Runningshop hebben wij de expertise om jouw benen op te meten en voor jou de perfecte maat te kiezen.

Het verschil tussen een compressiekous en een compressietube is dat een compressiekous voor een sneller herstel na afloop van je training zorgt. Een compressietube is voornamelijk geschikt voor kuit- en scheenbeenklachten.

Assortiment compressiekousen hardlopen
PK heeft zowel de sokken als de tubes standaard in het wit en zwart op voorraad. Maar we kunnen veel mooie kleuren snel voor je bestellen. Bekijk ons assortiment van alle compressiekousen hardlopen online. Let op: ons advies is om de kousen bij PK aan te laten meten i.p.v. ze online te bestellen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste maat hebt. Kom langs bij PK of maar online een afspraak.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden