Herzog Medical Compressie tubes zwart

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Herzog Medical
€ 49,95 Incl. btw
Artikelnummer:
011101
SKU code:
011101

Herzog Compressie tubes

Ben je een (hard)loper en heb je last van een beenblessure of wil je dit juist preventief tegengaan? Dan bieden Herzog Compressie tubes en compressiekousen de oplossing! Waarvoor helpt een compressie tube?

Het allerbelangrijkste is dat je de Herzog Compressietubes laat aanmeten bij PK, of thuis zelf je kousen aanmeet door een huisgenoot (zie maattabel). Let op: je moet hier kundig genoeg voor zijn, anders kun je de verkeerde maat kiezen. Meet je de verkeerde maat, dan kan de werking van de tube minder effectief zijn of zelf blessures veroorzaken.

Geschiktheid Herzog Compressie tubes

De Herzog compressie tubes zijn hetzelfde als een compressiekous, alleen dan zonder voetstuk. De tube is uitermate geschikt voor scheenbeen- en kuitklachten. De Herzog tube beschermt je benen ook tegen eventuele schaafplekken van takjes en teken hechten minder snel aan de huid. De Herzog Compressie tubes zijn minder geschikt voor achillespeesklachten en de tube helpt niet voor een actief herstel na de training. Hiervoor kun je beter een compressiesok kiezen. Wel gaat de tube oedeemklachten (vochtophoping) tegen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.