Hardlooplampje + Falke sok Dames

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 32,00 € 24,95 Incl. btw

FEL HARDLOOPLAMPJE + FALKE SOKKEN

Deze set bestaat uit een hardlooplampje (groen, blauw, wit of rood) en een paar functionele Falke sokken (kort/lang en wit/zwart).

Het Hardlooplampje heeft zeer fel licht en kun je continu of knipperend laten branden. Wanneer je het continu laat branden gaat het Hardlooplampje 70 uur mee, wanneer je het knipperend laat branden gaat het lampje 100 uur mee. Met de keuzeknop kun je kiezen hoe je het lampje wilt laten branden. Met dit Hardlooplampje val je zeer goed op in donkere perioden. Het felle licht zorgt ervoor dat je van grote afstand al zichtbaar bent. Het lampje is weersbestendig en kun je met het elastische klittenband verstellen. Het lampje wordt geleverd inclusief twee CR2032 batterijen. Deze batterijen zijn vervangbaar.

Eigenschappen Hardlooplampje:

- Zeer fel en opvallend licht
- Van grote afstand zichtbaar
- Inclusief twee CR2032 batterijen
- Brandt 70 uur continu
- Brandt 100 uur knipperend
- Keuze uit de kleuren rood, blauw, groen en wit

Falke RU4 hardloopsok

De Falke RU4 hardloopsok is anatomisch gevormd. Hierdoor sluit de sok mooi om je voet aan en voorkomt het irritaties. De RU4 sok heeft een extra dempingssysteem onder de voetzool voor extra demping en vochtabsorptie. Naast functioneel katoen is er polypropyleen gebruikt. Dit is een gladde vezel die geen vocht opneemt en geen wrijving geeft aan de voet.

Eigenschappen van de Falke RU4 hardloopsok

- Anatomisch gevormde sok
- Extra demping onder de voetzool
- Goede vochtregulatie
- Voorkomt irritaties
- Hoog ademend vermogen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.