Coronamaatregelen

Coronamaatregelen bij PK

Ook in deze tijden blijven wij voor je klaar staan en kunnen we nog steeds een deskundig en specialistisch advies garanderen. 

Hieronder vind je meer informatie over onze maatregelen in de winkel:
- We werken uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat er maximaal 3 (op doordeweekse dagen) tot 5 (op zaterdagen) afspraken tegelijk in onze winkel aanwezig kunnen zijn.
- De afspraken worden over onze boven- en benedenverdieping verspreid, zodat er ruime afstand van elkaar kan worden gehouden.
- Onze adviseurs dragen een mondkapje. We adviseren je om ook en mondkapje te dragen.
- Er worden geen handen meer met elkaar geschud.
- Reinig bij binnenkomst je handen (desinfectiemiddel staat op onze balie).
- In onze winkel zijn twee tafels tegen elkaar gezet, zodat er ruime afstand tussen de klant en de adviseur wordt gehouden.
- Houd altijd 1,5 meter afstand.
- We zullen extra zorg dragen voor een goede hygiëne van alle voorwerpen in onze winkel.
- We accepteren alleen pintransacties
- We vragen je, indien mogelijk, alleen naar onze winkel te komen (tenzij je voor meerdere personen advies wil ontvangen).
- Heb je een neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of verhoging/koorts? Dan verzoeken we je om je bezoek aan onze winkel uit te stellen.

Online schoenadvies
Wil je liever niet naar onze winkel komen maar wel deskundig advies ontvangen? Vul dan online het adviesformulier in.
Meer informatie

Bestellingen via onze webshop/telefonische bestellingen
Je kunt online, via de mail of telefonisch een bestelling plaatsen en thuis laten bezorgen of op komen halen in de winkel. We doen er alles aan om de producten binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Vanwege de drukte is het mogelijk dat de webshop niet up-to-date is. Wil je een product bestellen die niet op de webshop staat? Mail dan naar [email protected] of bel naar 0488 480350.