Advies op maat met het complete PK advies

Advies op maat met het complete PK advies

Wil je naast schoenadvies een compleet advies om bijvoorbeeld te starten met lopen of om de marathon te voltooien? Dan heeft PK het complete advies op maat. Dit is een schoenadvies gecombineerd met een trainingsadvies, voedingsadvies en eventueel kledingadvies.

Intake
Eerst volgt een intakegesprek waarbij we je wensen en doelen bespreken. Daarna kijken we naar je huidige trainingssituatie en naar je toekomstige trainingssituatie. Vanuit daar kunnen we een realistisch advies op maat geven en een trainingsplan maken om je doel te verwezenlijken.

Bij het intakegesprek wordt bijvoorbeeld besproken op welke dagen je een lange duurloop kunt doen, en op welke dagen absoluut niet omdat je het bijvoorbeeld erg druk hebt op je werk. Ook speelt het een rol of je nog andere wedstrijden wil gaan lopen in de tussen liggende periode. Naar aanleiding hiervan wordt een globale indeling gemaakt vanaf het intakegesprek tot de start van de marathon.

Schema
Per vier weken ontvang je via de mail een schema voor de komende 4 weken. Daarbij wordt er rekening gehouden dagen waarop je bent verhinderd om te kunnen trainen. Indien nodig kunnen ook plotselinge aanpassingen worden gemaakt, door het versturen van een e-mail naar PK, zodat de trainingen worden aangepast als de situatie erom vraagt.

Per week staat duidelijk uitgewerkt hoe er specifiek op een trainingsdag getraind dient te worden en op welke intensiteit (hartslag of snelheid). Verder vul je na afloop van een training kort in hoe de training is verlopen, zodat de trainingen eventueel kunnen worden aangepast.

Een voorbeeld van een trainingsweek zie je hieronder:

PK advies voorbeeldschema
Unieke extra’s
Wat het complete PK advies verder uniek maakt is dat PK ook bijhoudt hoeveel km’s je loopt, zodat je schoenen op tijd kunt vervangen, zodat je niet onnodig blessures loopt door gebruik te maken van te versleten schoenen. Ook wordt er een voedingsadvies voor en tijdens het sporten geleverd, zodat je optimaal kan trainen en je perfecte wedstrijd loopt. Je krijgt bovendien een totaalpakket aangeboden, met hoge kortingen:

- 2 x € 20,- kortingsbon voor hardloop- of trailschoenen
-
1 x € 20,- kortingsbon voor een hartslagmeter
-
5 x 15% kortingsbon op een kledingstuk, hardloopaccessoire of sportvoeding

Kosten
Het intake/adviesgesprek is gratis. Voor het persoonlijke schema’s wordt per week € 5,- in rekening gebracht. Het aantal weken dat je nodig hebt, is afhankelijk van je doel en je beginsituatie. Bijvoorbeeld:

- Als je begint met hardlopen, heb je ongeveer 10 weken nodig om 5km te kunnen lopen
-
Als je al halve marathons loopt, heb je ongeveer 14 weken nodig om een marathon te kunnen lopen
- Wil je sneller worden, of wil je afvallen, houd dan ook rekening met minimaal 14 weken training

Voor meer informatie over het complete PK advies en om een intakegesprek aan te vragen, kun je het contactformulier op deze site invullen, bellen naar 0488-480350 of een mail sturen aan [email protected] o.v.v. ‘Het complete PK advies’. Kies ook voor advies op maat, met het complete PK advies!