Menu
0
06Dec2019
New Balance 1080v10

New Balance 1080v10

Nieuw: New Balance 1080v10 voor heren en dames!

Het nieuwe type van de 1080 is binnengekomen bij PK: de versie 10 van de 1080! De schoen heeft een aantal veranderingen ten opzichte van zijn voorganger ondergaan. Ten eerste is het bovenwerk een stuk soepeler geworden, deze zit als een sok gegoten om je voet.

De demping is zachter geworden en met het bekende Freshfoam materiaal gevoerd. De zool is voorgevormd en bevordert daarmee een soepele afwikkeling. De pasvorm van de 1080 is een wat smaller geworden, maar door het elastische materiaal van het bovenwerk past de schoen ook de hardloper met een iets bredere voorvoet.

Wat betreft het gewicht is het nieuwe model een stukje lichter geworden, maar de demping van de schoen is er echter niet op achteruit gegaan. De tussenzool biedt veel en een zachte demping, waardoor de schoen ook zeker geschikt is voor lopers met een minder soepele loopstijl.

Al met al is de nieuwe 1080 een schoen die geschikt is voor veel verschillende lopers en een model dat je zeker eens moet proberen.

Kom met een adviseur van PK overleggen of deze nieuwe versie ook geschikt is voor jou. Het kan namelijk zo zijn dat het nieuwe type niet meer of minder geschikt voor je is geworden.

Kom langs bij PK of maak online een afspraak.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.