Menu
0

Persoonlijk Trainingsadvies

Persoonlijk trainingsadvies hardlopen

 

Personal trainingsadvies hardlopen en Personal Trainingssessie

Voor beginnende tot ervaren lopers!
Wil jij in eindelijk echt fit worden, definitief afrekenen met je overtollige kilo's of gerichter trainen voor jouw persoonlijk hardloopdoel zoals de marathon? Maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken of heb je een extra stok achter de deur nodig om dit ook gedisciplineerd te doen? PK biedt de oplossing met persoonlijk trainingsadvies!

1. Persoonlijk trainingsadvies hardlopen

Bij PK kun je naast schoenadvies ook voor persoonlijk trainingsadvies hardlopen terecht. Looptrainer Pierre Tromp begeleid namens PK hardlopers om hun hardloopdoelen te bereiken. Pierre is een zeer ervaren looptrainer die met succes al vele hardlopers naar hun persoonlijk hardloopdoel heeft begeleid. 

De grootste valkuil voor veel hardlopers is te snel of verkeerd opbouwen met een standaard schema. Het persoonlijke schema van Pierre zorgt ervoor dat je toch snel, maar veilig, opbouwt met hardlopen. Het belangrijkste: het is afgestemd op jouw persoonlijke doel, leeftijd, belastbaarheid en trainingsgeschiedenis. Ook geschikt voor hardlopers die verstandig willen opbouwen na een blessure!

Hoe werkt het?
Stap 1:
om een zo goed mogelijk trainingsplan te maken, starten we met een uitgebreide vragenlijst over je hardloopgeschiedenis, je blessureverleden én je hardloopdoel. Deze vind je via de aanmeldknop hieronder.

Stap 2: Pierre neemt vervolgens contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen om de verdere samenwerking te bespreken. Aan de hand van deze gegevens, eventueel gecombineerd met een Personal Runningsessie (zie hieronder) maakt hij je eerste trainingsschema voor de komende vier weken. Vanaf dat moment is hij ook via Whatsapp te bereiken en zal hij binnen 24 uur je vragen beantwoorden.

Stap 3: Pierre volgt je trainingen via diverse hardloopapps zoals Strava en Garminconnect. Aan het einde van je eerste schema is er weer contact over het verloop van de eerste weken, je plannen voor de komende maand en ontvang je tijdig je volgende schema op weg naar je doel.

Kosten
Maandelijks persoonlijk trainingsschema € 27,50 per maand of € 79,- per 3 maanden.
Klanten van PK ontvangen 10% korting op bovengenoemde prijzen. Geef in het aanmeldformulier aan dat je klant bent van PK. De korting wordt dan verrekend.

↪Aanmelden Persoonlijk Loopschema

De voordelen:
✔ Slim en gericht trainen: iedere hardloper is anders, iedere hardloper reageert anders op trainingen. Met dit pakket is het trainingsschema helemaal op jouw persoonlijke behoefte afgestemd.
✔ Blessurevrij blijven: het belangrijkste om goed te presteren is consistent trainen, dus niet geblesseerd raken. Het trainingsschema wordt afgestemd op jouw belastbaarheid, om blessures te voorkomen.
✔ Tussentijds aanpassen: een drukke werkweek, vermoeid of last van een pijntje? Dan wordt je schema gewoon aangepast!

2. Personal Runningsessie

Zowel voor de beginnende als de ervaren hardloper is het een must om regelmatig naar je hardlooptechniek en loophouding te laten kijken. Ongemerkt verval je in je vaste houding. Hierdoor kunnen ongemerkt blessures optreden, meestal ontstaan die doordat er ergens een onbalans in het lichaam is.

Hoe werkt het?
Stap 1: w
e maken een afspraak in Beneden-Leeuwen of op een locatie bij jou in de buurt. Na een kennismaking en een stukje inlopen, wordt de warming-up vervolgd door een dynamische stretchoefening en enkele balansoefeningen. Hierdoor worden de spieren, pezen en banden optimaal voorbereid op de training die gaat komen.

Stap 2: na de warming-up volgt het belangrijkste onderdeel van deze sessie, namelijk de loopscholing. Hierbij zal Pierre je uitdagen met verschillende loopoefeningen waarbij coördinatie, houding en techniek uitgebreid aan bod komen. Door goed te kijken naar je houding en uitvoering analyseert hij je looptechniek. Hieruit volgen concrete tips waarmee je aan de slag kunt met als doel nog efficiënter te gaan lopen. Hierdoor
verlies je zo min mogelijk energie wat weer resulteert in een hogere snelheid bij dezelfde intensiteit.

Stap 3: ter afsluiting gaan we samen je tempogevoel testen d.m.v. 3-5 blokken op verschillende tempo's waarbij Pierre gaat letten op je loophouding en techniek met daarbij tips. De training eindigt met een stukje uitlopen en statische stretchoefeningen.

Duur: deze sessie duurt afhankelijk van het niveau van de loper 60 tot 75 minuten.

Kosten
1 Personal Runningsessie in Beneden-Leeuwen € 60,- per sessie. Voor overige locaties, prijs op aanvraag.
Klanten van PK ontvangen 10% korting op bovengenoemde prijzen. Geef in het aanmeldformulier aan dat je klant bent van PK. De korting wordt dan verrekend.

↪Aanmelden Personal Runningsessie

Maak afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis