Menu
0
29Jun2021
Nieuwe updates voor de Garmin Forerunner modellen!

Nieuwe updates voor de Garmin Forerunner modellen!

Nog beter monitoren met handige updates!

De Forerunner modellen van Garmin zijn geliefd bij veel hardlopers. Deze handige GPS horloges geven je veel inzicht in je trainingen en helpen je om slimmer en plezieriger te trainen. De Forerunner modellen zijn gemakkelijk in gebruik en licht van gewicht. Allemaal beschikken ze over GPS en hartslagmeting. 

Bekijk de diverse modellenhier

In deze blog vertellen we je wat de nieuwe updates voor de verschillende modellen zijn en wat jij daar aan hebt. 

Voor alle modellen zijn een aantal interessante gezondheids- en fitnessfuncties toegevoegd. Onder andere geavanceerde slaapmonitoring en geanimeerde workouts op het display behoren nu tot de mogelijkheden. 

Plaats de updates op uw horloge via Garmin Connect.

Verbeterde VO2 max meting

Nu is het ook mogelijk om de VO2 max tijdens trailrunning te bepalen. Bij de berekening wordt rekening gehouden met bergachtig en moeilijk terrein. Deze functie kan ook naar wens worden uitgeschakeld. 

Rate Of Perceived Exertion (RPE) 

Geef na de training aan hoe intensief de training was en hoe zwaar deze aanvoelde. Deze beoordeling is vervolgens terug te lezen in Garmin Connect. In combinatie met gegevens zoals hartslag, snelheid en hersteltijd kun je zo een nog betere analyse van je trainingen maken. Handig wanneer je later je tlogboek gaat analyseren. 

Betere meting intensiteitsminuten

De Forerunner modellen berekenen het aantal intensieve minuten dat je op een dag maakt. Bijvoorbeeld door het aantal stappen te tellen. Hierin kun je jezelf een doel stellen om jezelf uit te dagen. Nu worden deze intensieve minuten nog beter gemeten. Ook kun je op ieder moment bekijken hoe je ervoor staat met je wekelijkse doel. 

Dagelijkse workout suggesties

Deze update is alleen voor de Forerunner 245 en de 245 Music 

Garmin meet je hersteltijd na een training en bepaald je huidige fitnessniveau. Aan de hand van deze gegevens en het soort training dat je hebt gedaan ontvang je dagelijks een trainingssuggestie voor hardlopen en fietsen. Zo kun je rekenen op dagelijkse inspiratie voor je trainingen. 

Geavanceerde slaapmeting en slaapscore door Firstbeat Analytics

Deze update is alleen voor de Forerunner 745 en de 945 

Nu kun je direct op je horloge bekijken hoe goed je hebt geslapen. Bekijk geavanceerde slaapmetrics zoals slaapscore, slaapstadia en slaapinzichten op basis van kwaliteit en kwantiteit van de slaap in de afgelopen nacht. Door je slaap goed te monitoren krijg je een beter inzicht in je hersteltijd en kun je je trainingen nog slimmer plannen.

Verbeterde fitnessleeftijd

Deze update is alleen voor de Forerunner 745 en de 945

Op basis van chronologische leeftijd, activiteit, hartslag in rust en BMI of lichaamsvetpercentage wordt je fitnessleeftijd nu nog nauwkeuriger bepaald. Uw fitnessleeftijd geeft een indicatie van uw fitnessniveau vergeleken met een persoon van hetzelfde geslacht en een andere leeftijd.

Extra geanimeerde workouts op het scherm

Deze update is alleen voor de Forerunner 745 en de 945

Eenvoudige workouts zoals cardio, krachttraining, yoga en pilates, kunnen worden gedownload vanaf de Garmin Connect app en direct op het horloge worden gezet. 

Wil je persoonlijk advies over welk model hardloophorloge het beste bij jou past? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.