Menu
0
14Feb2020
ON schoenen bij PK Runningshop!

ON schoenen bij PK Runningshop!

Sinds kort kun je bij PK Runningshop terecht voor ON hardloopschoenen. Dit Zwitserse merk maakt schoenen met een uniek demping systeem. De zool bestaat uit CLOUDS en zorgen voor zowel een verticale als horizontale demping tijdens het hardlopen.

Deze vorm van demping zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet tijdens het hardlopen en minder energieverlies.

ON schoenen zijn ontworpen op basis van de overtuiging dat hardlopen prettig en fijn moet zijn, de schoenen zijn ontworpen om jou een zo fijn mogelijke hardloopervaring te bieden.

Door de CLOUD demping ervaar je een zachte landing en vervolgens een explosieve afzet. De schoenen zijn gemaakt om een natuurlijke hardloopbeweging te stimuleren. De demping past zich als het ware aan jouw loopstijl aan.

Cloudflow

Dit is het lichtste model van ON bij PK, deze schoen is ideaal als lichte training of wedstrijdschoen. De voet krijgt veel bewegingsvrijheid en de schoen biedt veel reactiviteit. Deze schoen is geschikt voor de hardloper met een soepel tred.

Cloudsurfer

De Cloudsurfer is perfect voor de hardloper die behoefte heeft aan net een beetje meer demping en ondersteuning dan de Cloudflow. De Cloudsurfer is gevoerd met een Speedboard in de tusssenzool wat in samenwerking met de Clid demping zorgt voor voorwaartse stuwing. Deze schoen is ideaal als wedstrijdschoen met een beetje meer demping.

Stratus

De Stratus is het meest stabiele model van ON, deze schoen is zeer geschikt voor de hardloper met behoefte aan iets meer demping. Een dubbele laag Clouds en een stevige hielkap geeft de nodige steun.Dit model heeft een bredere pasvorm.

Kom jij binnenkort bij ons in de winkel de ON modellen uitproberen?

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.