Menu
0
15Mar2022
Roel Boerma Loop

Roel Boerma Loop

Roel Boerma Loop | SAMEN LOPEN TEGEN KANKER

Op zondag 27 maart 2022 vindt de negende editie plaats van de Roel Boerma Wandel- en Trimloop. De loop wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Astylos en heeft als thema “samen lopen tegen kanker”.

Roel Boerma Loop | Loop mee!

Als deelnemer kun je kiezen uit vier afstanden: 5, 7½, 10½ of 15 kilometer. Daarnaast is er een jeugdloop over 1½ en 2½ kilometer. De Roel Boerma Loop is een goededoelenloop en heeft een recreatief karakter. Iedereen kan op zijn eigen tempo meedoen.

Start en finish zijn bij Ziekenhuis Rivierenland aan de President Kennedylaan 1 in Tiel. Er is geen tijdregistratie en er worden geen uitslagen bijgehouden. Bij de finish staat wel een tijdklok. Wandelaars en hardlopers volgen dezelfde route.

Roel Boerma Loop | Over Roel Boerma

De loop is een eerbetoon aan Astylos-lid Roel Boerma. Hij overleed in 2013 aan kanker. Als teken van verbondenheid wordt aan de deelnemers gevraagd om in een wit T-shirt te lopen. Via de website en op de dag zelf is voor 15 euro het shirt met opdruk te bestellen. Meedoen in een eigen wit shirt kan ook.

Inschrijven kan via astylos.nl of op de dag zelf tussen 8.45 en 10.45 uur bij de hoofdingang van het ziekenhuis. De wandelaars starten vanaf 9.00 uur, de hardlopers vanaf 11.00 uur. Er staan kraampjes van onder meer het Roparun-team 166 waar paaseitjes en andere zaken te koop zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Dit komt geheel ten goede aan de jaarlijkse lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Om 13.15 uur wordt de opbrengst symbolisch overhandigd. Parkeren bij het ziekenhuis tijdens de loop is gratis.

Meer info: kijk op www.roelboerma.nl of via 06-13041325 (Inge Boerma-Tuttel).

Sta met goede hardloopschoenen aan de start!
Laat goede hardloopschoenen altijd gratis aanmeten om klachten te voorkomen en kies voor het deskundige en persoonlijke 1-op-1 advies van PK Runningshop. De aanmeting en het advies is gratis en is dus geheel vrijblijvend. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht naar goede loopschoenen!

We adviseren om een afspraak te maken om een lange wachttijd te voorkomen. 

PK Runningshop | Dalwagen 43 | 6669CB Dodewaard | 0488-480350 | [email protected]

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.