Goede loopschoenen

goede loopschoenen nikeHet is niet eenvoudig om zelf te bepalen wat voor jou goede loopschoenen zijn. Voor de één zijn dit Brooks loopschoenen, voor de ander juist weer Asics of hardloopschoenen van andere merken. Om goede loopschoenen te vinden, zijn een aantal factoren belangrijk: je loopstijl, trainingsvorm, eventuele klachten en lichaamsbouw. Als je tijdens het hardlopen geen goede loopschoenen draagt, heb je een grote kans op overbelasting, gewrichtsklachten en blessures. Dit wil natuurlijk iedereen voorkomen. Daarom kijken wij samen met jou naar de perfecte schoen, afgesteld op jouw persoonlijke situatie. Kom langs in onze winkel voor gratis persoonlijk advies!

Afspraak maken 
 

Goede loopschoenen aanmeten

Maar hoe weet je wat voor jou de beste hardloopschoenen zijn? Alleen door persoonlijk afgestemde schoenen ben je verzekerd van de beste hardloopschoenen. PK Runningshop in Dodewaard staat al ruim 20 jaar bekend om zijn deskundige manier van aanmeten van hardloopschoenen van merken met A-kwaliteit. De deskundige adviseurs van PK kunnen, door middel van een dynamische en statische voetanalyse en hun expertise, gegarandeerd goede loopschoenen voor je vinden. Op de twee 35 meter lange indoor loopbanen, uniek in Nederland, word je loopstijl met geavanceerde apparatuur grondig geanalyseerd.

PK Runningshop is één van de grootste hardloopspeciaalzaken van Nederland. PK heeft een breed assortiment in spikes, trainings-, trail-, wedstrijd- en zelfs wandelschoenen. In het brede schoenenassortiment heeft PK alleen maar hardloopschoenen van merken die hoogwaardig getest zijn en een A-kwaliteit label hebben. Zo heeft PK merken als Brooks, Asics, Adidas, Nike, Mizuno, en nog veel meer hardloopschoenen en merken. Maar niet alleen voor goede loopschoenen kun je bij PK terecht, ook voor hardloop- en wandelkleding, elektronica, sportvoeding, accessoires en teamkleding.

Voorkom klachten met een advies op maat

Laat goede loopschoenen altijd aanmeten om klachten te voorkomen en kies voor het deskundige en persoonlijke advies van PK Runningshop. Wij doen dit gratis en is dus geheel vrijblijvend. Kom naar onze winkel in Dodewaard. Bij ons kun je vooraf een afspraak maken maar uiteraard ben je altijd van harte welkom.
Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht naar goede loopschoenen!

Contact opnemen