Menu
0

Hardloopschoenen aanmeten

Hardloopschoenen aanmeten

 

Hardloopschoenen aanmeten | Gegarandeerd de beste schoenen voor jou!

Waarom hardloopschoenen aanmeten? Met hardlopen vang je 3 tot 5 keer je lichaamsgewicht op. De belasting is dus hoog. Dit is met de juiste hardloopschoenen en de juiste manier van opbouwen zeker geen probleem. Zo voorkom je overbelasting, rugklachten, pijntjes en zelfs blessures. Een verkeerd gekozen hardloopschoen kan zelfs schade aanbrengen aan je spieren en gewrichten.

Hardloopschoenen aanmeten | Onze werkwijze

Allereerst wordt je loopgeschiedenis besproken en wordt je voettype geanalyseerd door een ervaren hardloopadviseur van PK Runningshop. Vervolgens wordt je loopstijl en loopbeweging op uiterst deskundige wijze op de 35 meter lange indoor hardloopbaan met high speed camera's opgenomen. Deze beelden worden beoordeeld en samen met jou besproken. Er worden een aantal hardloopschoenen getest en wordt de beste hardloopschoen voor jou gevonden.

De deskundige adviseurs van PK zijn allemaal ervaren hardlopers. Door de grote schat aan kennis en ervaring en door de unieke werkwijze, kun je er zeker van zijn dat je met de juiste hardloopschoenen naar huis gaat.

Persoonlijk 1-op-1 advies 
Gratis voet- en loopscreening
Deskundige en ervaren adviseurs
35m lange indoor hardloopbaan met video-opname
Gratis parkeren voor de deur en aan de A15

PK is voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Wist je dat je ook al je trainingsvragen aan een adviseur kunt stellen? Je ontvangt dus meer dan alleen schoenadvies!

Hardloopschoenen aanmeten | Afspraak maken
We adviseren je om een afspraak te maken voor deskundig advies en hardloopschoenen. Dit om een lange wachttijd te voorkomen. 
Maak hier een afspraak

Wist je dat je bij PK niets extra's betaalt voor de uitgebreide voet- en loopscreening en het deskundige advies? Dit is de service van PK. Je betaalt de normale adviesverkoopprijzen.

Afspraak maken PK Runningshop

Maak afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis