Hardloopshirt bedrukken

Wil je je hardloopshirt bedrukken?

hardloopshirts bedrukken

PK Runningshop maakt gebruik van de laatste technieken die qua bedrukking volledig naar jouw wens kan worden uitgevoerd. Om je hardloopshirt te bedrukken maken wij gebruik van een sublimatiedruk. Dit brengt een aantal belangrijke

voordelen met zich mee. De ademde en sneldrogende eigenschappen blijven behouden en de hardloopshirts hebben een langere levensduur. Om je hardloopshirt te bedrukken werken wij uitsluitend met hoogwaardige hardloopkleding die aan alle functionele eisen van sportkleding voldoen. Naast een hardloopshirt bedrukken kun je natuurlijk ook bij ons terecht om je teamkleding te laten bedrukken. Ben je benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden die PK Runningshop biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 


Unieke punten PK:
Functionele kwaliteitshirts
Hoog ademend vermogen
A-merken en onbekende kwaliteitsmerken mogelijk
Goede prijzen
Mooie bedrukking
Mooie uitstraling van je bedrijf/vereniging/team


Wil je een sportshirt bedrukken voor jouw team of vereniging? Geen probleem! Maak een keuze uit onze functionele loop- of fietskleding en laat je eigen ontwerp door PK Runningshop ‘custom made’ bedrukken. Met de teamkleding van PK Runningshop straal je met jouw sportteam of vereniging meer eenheid en uniformiteit uit. De tegenstanders zullen versteld staan van de professionele uitstraling. Ook verzorgen wij bedrukte sportshirts in de huisstijl van de club of vereniging. De pasvorm van onze functionele kleding heeft al ruimschoots haar waarde bewezen. Laat je sportshirt bedrukken door PK Runningshop en bepaal zelf hoe jouw teamkleding eruit komt te zien. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden bespreken

 

Hardloopshirt bedrukken - soorten bedrukkingen

Naast de mogelijkheid om jouw handgemaakte hardloopshirt te bedrukken kun je natuurlijk ook kiezen voor de ‘gewone’ textieldruk. Deze vorm van bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren, maar het aantal kleuren dat tegelijkertijd kan worden ingezet is beperkt. Een zeefdruk bedrukking is uitstekend geschikt als je alleen een logo op jouw teamkleding wilt laten bedrukken, zonder al te hoge kosten. Wil je meer informatie over teambekleding bedrukken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Hardloopshirt bedrukken doe je bij PK Runningshop, de hardloopspecialist!

Onderstaande bedrijven gingen je al voor: