Hardloopspeciaalzaak

Voorkom klachten en blessures en laat je hardloopschoenen altijd aanmeten bij hardloopspeciaalzaak PK Runningshop in Dodewaard!

PK Runningshop is een hardloopspeciaalzaak waar je al jouw hardloopschoenen, kleding en accessoires kunt kopen. Er is veel keus in verschillende hardloopmerken, zoals Asics, Saucony en Mizuno. PK is een hardloopspeciaalzaak waarbij service en het geven van professioneel advies van de juiste hardloopschoenen en hardloopkleding hoog in het vaandel staan. Of je nu een beginnende of ervaren loper bent, laat hardloopschoenen altijd aanmeten bij hardloopspeciaalzaak PK Runningshop. Bij PK wordt er altijd een gratis voet- en loopanalyse gemaakt, krijg je een persoonlijk en deskundig advies en vindt de adviseur van PK gegarandeerd de beste schoen voor jou. Kom voor het beste advies en de beste hardloopschoenen naar dé hardloopspeciaalzaak: PK Runningshop in Dodewaard!  

Afspraak maken 

Gratis voet- en loopanalyse bij hardloopspeciaalzaak PK Runningshop

Hardloopspeciaalzaak PK Runningshop staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn deskundige manier van aanmeten voor de juiste loopschoenen. De hardloopspeciaalzaak helpt jou door middel van een dynamische en statische voetanalyse en hun expertise, gegarandeerd aan de beste hardloopschoenen. PK Runningshop is één van de grootste hardloopspeciaalzaken van Nederland. PK heeft veel modellen neutrale en corrigerende hardloopschoenen in het assortiment. Bovendien heeft PK een breed assortiment in spikes, trainings-, en wandelschoenen. Ook kun je terecht voor sportvoeding, accessoires en hardloop- en wandelkleding. Bekijk ons uitgebreide aanbod in de webshop!

Dé hardloopspeciaalzaak van Nederland

PK Runningshop is dé toonaangevende hardloopspeciaalzaak van Nederland, gevestigd in Dodewaard. Ook voor het aanmeten van wandelschoenen, kleding en sportvoeding kan je terecht bij PK Runningshop. De deskundige adviseurs van PK passen een unieke werkwijze toe, zodat je er zeker van bent dat je met de juiste hardloopschoenen naar huis toe gaat. Het aanmeten van schoenen gebeurt altijd door middel van een gratis voet- en loopanalyse. Wilt u meer informatie over anti-pronatie of neutrale hardloopschoenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in onze hardloopspeciaalzaak.