Hippe wandelschoenen

Op zoek naar goede en hippe wandelschoenen? De afgelopen jaren kreeg PK steeds vaker de vraag om advies over goede wandelschoenen. Zowel voor hardloop- als wandelschoenen geldt dat de juiste schoen overbelasting, blaren rugklachten en zelfs blessures kunnen voorkomen. De grote vraag naar deskundig advies heeft ervoor gezorgd dat je bij PK sinds 2011 ook terecht kunt voor goede en hippe wandelschoenen.

Bekijk assortiment 

PK Runningshop levert hippe wandelschoenen

Op zoek naar hippe wandelschoenen? Bij PK wordt er een gratis voet- en loopanalyse gemaakt. Alleen op die manier komt de adviseur er samen met jou achter welke hippe wandelschoenen het meest geschikt is voor jouw voettype, lichaamsbouw en loopstijl. Wij staan bekend om onze goede service en deskundige advies. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk ervaren hardlopers en/of wandelaars, en kunnen je om die reden van uitstekend advies voorzien.

Kwalitatief uitstekende en hippe wandelschoenen koop je bij PK Runningshop! Het assortiment van hippe wandelschoenen is bij PK zeer uitgebreid en bestaat alleen uit kwalitatief hoogwaardige merken. Wij bieden enkel producten aan die de strenge kwaliteitseisen van de adviseurs kunnen doorstaan. PK biedt onder meer wandelschoenen aan van top wandelmerken als Hanwag, Hi-Tec, Lowa, Meindl en New Balance. Maar er zijn meer redenen om voor hippe wandelschoenen naar PK Walking te komen: - Gratis dynamische en statische voetanalyse - Persoonlijk en deskundig advies - Twee 35m lange testbanen met video-opname - Gratis parkeren voor de deur - Beste prijs-kwaliteitverhouding Bij PK Runningshop kun je terecht voor een breed assortiment bestaande uit hardloop-, trail- en wandelschoenen, spikes, hardloop- en wandelkleding. Ook voor teamkleding kun je bij ons terecht. Kom voor het beste advies op het gebied van hippe renschoenen naar PK Runningshop in Dodewaard!

Afspraak maken?
Je kunt bij ons gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor schoenadvies, maar je kunt ook gewoon bij ons binnen komen lopen. Afspraak maken.

Vragen over hippe wandelschoenen?

Heb je nog vragen over hippe wandelschoenen? Wij denken graag met je mee. Voor een antwoord op al je vragen kun je contact opnemen met telefoonnummer 0488 480 350. Goede hardloopschoenen en hippe wandelschoenen koop je met advies van PK Runningshop!