Reflectiekleding

Reflectiekleding hardlopen en wandelen

Loop veilig langs de weg met goed zichtbare reflectiekleding! Er zit veel verschil tussen de verschillende soorten reflectiekleding die worden aangeboden op de markt. Het ene reflectiemateriaal licht een stuk helderder op in het donker dan het andere. PK heeft alleen maar reflecterende kleding in haar assortiment die zeer fel oplichten in het donker. De functionele materialen zijn tevens speciaal gemaakt voor het sporten. 

Als er met een autolamp op je wordt geschenen zullen de reflecterende materialen goed opvallen. Wij adviseren om bij reflectiekleding hardlopen of wandelen altijd nog een of meerdere led-lampjes te dragen. Hierdoor val je al goed op voordat er met bijvoorbeeld een autolamp op je wordt geschenen. De gekleurde hardlooplampjes van PK lichten zeer fel op in het donker, waardoor je van een verre afstand al te zien bent.

Reflectiekleding hardlopen en wandelen - loop veilig langs de weg met felle reflecterende kleding en armverlichting!


Fluorescerende kleding
Felle, fluorescerende kleuren vallen extra goed op in het donker. Hierdoor loop je nog veiliger langs de weg. Meestal wordt er gekozen voor fel geel of fel oranje.

Hieronder kun je een keus maken tussen heren- of dameskleding. PK heeft een assortiment in reflectiekleding hardlopen en wandelen met veel reflectiedetails en/of fluorescerende kleuren. Kies hieronder of je opzoek bent naar fluorescerende kleding/reflectiekleding hardlopen of wandelen voor dames of voor heren.