Voetanalyse | onze werkwijze

Unieke werkwijze bij PK Runningshop en PK Walking

Ben je op zoek naar goede hardloopschoenen of goede wandelschoenen waar je zonder pijntjes op kunt hardlopen of wandelen? Kom dan eens vrijblijvend langs bij PK Runningshop/Walking en laat je goed adviseren over de juiste schoenen.

Om overbelasting, blaren, rugklachten en blessures te voorkomen, is het van groot belang dat je schoenen draagt die bij jouw lichaam en trainingsstijl passen. Een verkeerd gekozen schoen kan in de toekomst schade aanbrengen aan spieren en gewrichten. Laat je daarom altijd gratis screenen door een deskundige adviseur van PK.

Je voeten en loopbeweging worden op uiterst deskundige wijze geanalyseerd. Mocht je eerder schoenen gekocht hebben, dan is het verstandig om die mee te nemen naar PK. De slijtage van je huidige schoenen wordt beoordeeld en eventuele fysieke klachten of blessures worden ook in de overweging meegenomen.

De deskundige adviseurs van PK  zijn allemaal ervaren hardlopers en/of wandelaars. Door de grote schat aan gedeelde kennis en door de unieke werkwijze, kun je er zeker van  zijn dat je met de juiste schoen naar huis gaat.

- Persoonlijk advies op maat
-
Gratis deskundige voet- en loopscreening
- 35m lange hardloop- en wandelbaan met video-opname
- Wandelbaan met verschillende ondergronden
- Nieuw: gratis pijncheck door een gespecialiseerde therapeut

Werkwijze van PK Runningshop/Walking

Introductiegesprek
In het introductiegesprek worden er verschillende gegevens met je besproken, zoals trainingsgegevens, klachten- en blessuregeschiedenis. Deze informatie speelt namelijk een belangrijke rol bij het vinden van de juiste schoen.

Voetspiegelanalyse
Bij de voetspiegelanalyse worden je voeten van onder belicht, zodat de adviseur van PK kan zien welk voettype je hebt en welk voetbed je nodig hebt. Na de voetspiegelanalyse heeft de adviseur van PK al een behoorlijk goed beeld van welke schoenen er afvallen en welke er eventueel geschikt zijn.

35 meter lange loopbaan
Vervolgens wordt op de 35 meter lange indoor loopbaan met video-opname je loopstijl, en met name de afwikkeling van je voet goed bekeken. Met de informatie die uit de videobeelden wordt verkregen, gecombineerd met het beeld van de voetspiegelanalyse, kan de adviseur tot een goed schoenadvies komen.


Voor meer informatie neem contact met ons op.

Liever een afspraak maken?
Heb je haast of wil je er zeker van zijn dat je vrijwel direct geholpen wordt? Maak dan van tevoren een afspraak.Werkwijze PK Runningshop i.s.m. de Atletiekunie.


Omroep Gelderland i.s.m. PK Runningshop en Honoré Hoedt.