Voetanalyse hardloopschoenen

Voor een deskundige voetanalyse ga je naar PK Runningshop!

Weet je al welke schoenen voor jou geschikt zijn? Bestel dan je hardloopschoenen voor dames en hardloopschoenen voor heren bij PK Webshop.

Unieke werkwijze
Om overbelasting, blaren, rugklachten en blessures te voorkomen, is het van groot belang dat je hardloopschoenen draagt die bij jouw lichaam en trainingsstijl passen. Een verkeerd gekozen hardloopschoen kan in de toekomst schade aanbrengen aan spieren en gewrichten. Een deskundige voetanalyse kan dit voorkomen. Laat je hardloopschoenen dus altijd aanmeten.

PK analyseert je voeten en loopbeweging op uiterst deskundige wijze. Mocht je eerder hardloopschoenen gekocht hebben, dan is het verstandig om die mee te nemen naar PK. De slijtage van je huidige schoenen wordt beoordeeld en eventuele fysieke klachten of blessures worden ook in de overweging meegenomen.

De deskundige adviseurs van PK zijn allemaal ervaren hardlopers en/of wandelaars. Door de grote schat aan gedeelde kennis en door de unieke werkwijze, kun je er zeker van  zijn dat je met de juiste hardloopschoen naar huis gaat.

- Persoonlijk advies op maat
- Gratis deskundige voet- en loopanalyse
- 35m lange hardloopbaan met video-opname

Werkwijze van PK Runningshop

Introductiegesprek
In het introductiegesprek worden er verschillende gegevens met je besproken, zoals trainingsgegevens, klachten- en blessuregeschiedenis. Deze informatie speelt namelijk een belangrijke rol bij het vinden van de juiste hardloopschoen.

Voetspiegelanalyse
Bij de voetspiegelanalyse worden je voeten van onder belicht, zodat de adviseur van PK kan zien welk voettype je hebt en welk voetbed je nodig hebt. Na de voetspiegelanalyse heeft de adviseur van PK al een behoorlijk goed beeld van welke hardloopschoenen er afvallen en welke er eventueel geschikt zijn.

35 meter lange loopbaan
Vervolgens wordt op de 35 meter lange indoor loopbaan met video-opname je loopstijl, en met name de afwikkeling van je voet goed bekeken. Met de informatie die uit de videobeelden wordt verkregen, gecombineerd met het beeld van de voetspiegelanalyse, kan de adviseur tot een goed schoenadvies komen.


Voor meer informatie neem contact met ons op.

Het complete PK-advies
Wilt je naast een voetanalyse en een schoenadvies een compleet advies om bijvoorbeeld te starten met lopen of om de marathon te voltooien? Dan heeft PK het complete advies op maat. Dit is een schoenadvies gecombineerd met een trainingsadvies, voedingsadvies en eventueel kledingadvies.
Meer informatie over het complete PK-advies


Werkwijze PK Runningshop i.s.m. de Atletiekunie.


Omroep Gelderland i.s.m. PK Runningshop en Honoré Hoedt.

 

Kom voor een deskundige voetanalyse naar PK Runningshop!