PK Vitaal Bedrijf

De productiviteit van je medewerkers verhogen en het verzuim verlagen? Dat kan met het PK Vitaal Bedrijf programma!

Bijna 80 procent van de medewerkers is productiever op het werk door aan sport te doen, zo blijkt uit onderzoek. Ze voelen zich fitter en minder gespannen en komen daardoor energieker naar hun werk.

Een gezonde en vitale werknemer werkt efficiënter en effectiever en zorgt daarmee voor een hoger rendement van je bedrijf. Wanneer je het ziekteverzuim vóór weet te blijven, verlaagt dit de werkdruk en verbetert de sfeer binnen je bedrijf, wat weer tot minder verloop leidt. Onderzoek wijst uit dat aandacht voor vitale medewerkers de productiviteit met 16% verhoogt en het verzuim met 15% vermindert!

Wat kan PK Vitaal Bedrijf voor jouw bedrijf betekenen?
Onze topatleet Erik Sanders verzorgt al ruim 10 jaar clinics voor klanten van PK, bedrijven, verenigingen en evenementen. Erik vertelt:

'Clinics geven is echt mijn passie. Ik heb zelf meer dan 12 jaar als topsporter geleefd en heb o.a. zeven medailles gewonnen op Nederlandse kampioenschappen en heb een persoonlijk record op de marathon van 2.19.35.
De clinics die ik verzorg kunnen op elke gewenste locatie worden gegeven. Het niveauverschil van de medewerkers is geen enkel probleem. Tijdens de clinics wordt er met veel plezier getraind en leer ik je medewerkers hoe ze de training het beste op kunnen bouwen, wat de juiste looptechniek is en wat de beste (gezonde) voeding i.c.m. sporten is. Ik maak persoonlijke hardloopschema's, zodat iedere medewerkers zijn of haar doel kan behalen.'

Oefentherapeut Cesar en Osteopaat i.o. Ruben den Hartog:
'Door een total body check-up en werkplekcheck help ik je medewerkers gezond en klachtenvrij te houden. Als oefentherapeut Cesar en Osteopaat i.o. werk ik zowel preventief als curatief door manuele technieken, training, voorlichting en beweeg/houding optimalisatie.'

Total body check-up
Elk lichaam heeft zwakke schakels welke nu of in de toekomst klachten kunnen veroorzaken. Om klachten te reduceren is het van belang om de zwakke schakels te lokaliseren, zodat deze verholpen/voorkomen kunnen worden.

Werkplekcheck
Deze werkplekcheck voorkomt schouder-, nek- en rugklachten en resulteert in een verbeterde productiviteit en een verlaging van het ziekteverzuim. 


PK Vitaal Bedrijf bied jouw bedrijf het volgende:
  

  • De juiste trainingsopbouw met deskundig advies en begeleiding.
  • Groeps- of individuele coaching, met clinics en trainingsschema’s.
  • Deskundige voet- en loopanalyse op maat, met schoenadvies, indien gewenst op locatie.
  • Total body check-up en werkplekcheck.
  • Vitale medewerkers, helemaal klaar voor een mooie wedstrijd of juist ‘gewoon’ lekker fit. 


Ja, ik wil fitte medewerkers en meld me gaag aan:

 

PK heeft ook geleverd aan o.a.: