Menu
0
20Aug2021
Alles over de nieuwste modellen trailschoenen!

Alles over de nieuwste modellen trailschoenen!

In dit artikel kom je alles te weten over onze nieuwste modellen trailschoenen. We gaan in op de belangrijkste updates ten opzichte van de vorige versies, de verschillen tussen de verschillende modellen en welke schoen het beste bij welke loper past. 

De Brooks Cascadia 16

Shophierde Brooks Cascadia 16 voor heren enhiervoor dames. 

De 16e uitvoering van deze schoen is flink veranderd ten opzichte van de voorganger. Het grootste verschil is dat de tussenzool 2mm dikker is geworden en nu is gemaakt van DNA Loft materiaal, wat de schoen een zachtere demping geeft. 

Dit is een allround trailschoen, geschikt voor verschillende soorten terreinen. Doordat de schoen nu meer demping heeft, is deze geschikter geworden voor het hardlopen op hardere ondergronden en comfortabeler wanneer je af en toe een stukje verharde weg tegenkomt. 

Het bovenwerk is gemaakt van zeer goed ademend Monoloop mesh-materiaal. Dit maakt de schoen ideaal voor de hardloper die snel last heeft van warme voeten! Ook zorgt dit ervoor dat de schoen lekker snel droogt. 

Tip: deze schoen is ideaal in combinatie met de snel drogende en stabiliserendetrail sokken van Falke!

Mizuno Wave Daichi GTX 6

Shophierde Mizuno Wave Daichi 6 GTX voor heren enhiervoor dames. 

Dit is één van de weinige waterdichte trailschoenen. De schoen is met Gore-Tex materiaal gevoerd. Dit maakt de schoen ademend, maar toch waterdicht. Gore-Tex is vooral vaak terug te vinden in de meeste waterdichte wandelschoenen. 

Verder is de Daichi GTX 6 een allround trailschoen. De EVA Rock Plate zorgt voor de nodige bescherming van de voeten op ruig terrein. Het bovenwerk is extra stevig gemaakt, om bescherming te bieden tegen uitstekende takken en stenen. Dit maakt het bovenwerk ook zeer duurzaam. In combinatie met een slijtzool, gemaakt van Michelin rubber, maakt dit de Daichi GTX 6 de ideale schoen voor de trailrunner die een hekel heeft aan natte voeten. 

Tip: Door de Gore-Tex binnenvoering is deze schoen ook ideaal voor de wandelaar die op zoek is naar een lichte, soepele waterdichte schoen! 

Asics Gel Trabuco 9

Shop de Asics Gel Trabuco 9 voor herenhieren voor dameshier

De Gel Trabuco 9 is een stevige allround trailschoen. Dit model heeft een dikke laag demping en beschikt als één van de weinige trailschoenen over een licht antipronatieblokje. Dit maakt de schoen ideaal voor de overpronerende hardloper. Let wel op, een correctie in de schoen heeft minder effect bij het hardlopen op onverharde ondergrond. 

Net zoals de Daichi heeft ook de Gel Trabuco een beschermingsplaat in de zool, wat de schoen ideaal maakt voor het hardlopen op ongelijke ondergrond. Door de dikke laag demping en de wat kleinere noppen is deze schoen geschikt voor de trailrunner die regelmatig een stukje asfalt tegenkomt. 

Op zoek naar deskundig advies voor het uitkiezen van de perfecte trailschoen voor jou?Maak een afspraaken kom bij ons langs in de winkel!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.