Menu
0
09Jun2021
De 25ste versie van de Mizuno Waverider is uit!

De 25ste versie van de Mizuno Waverider is uit!

De 25ste versie van de Waverider van Mizuno is uit!

Deze allround hardloopschoen van Mizuno is al jarenlang de favoriet van veel hardlopers. De kracht van deze schoen is het lichte gewicht en de reactieve landing. De schoen heeft voldoende demping voor lange duurlopen, maar is ook lekker direct en daarmee zeer geschikt voor intervaltrainingen. Kortom de ideale schoen voor hardlopers die regelmatig op verschillende snelheden lopen of een directe lichte schoen gewoon fijn vinden. De schoen heeft een gemiddelde tot een iets smallere pasvorm.

Ten opzichte van de voorganger is de schoen op veel vlakken veranderd. In deze blog vertellen we je precies wat de updates zijn!

Shop de Mizuno Waverider 25 Herenhier!
Shop de Mizuno Waverider 25 Dameshier!

Waveplaat

De eerste update is te vinden in de Waveplaat die al sinds de eerste editie in de Waverider te vinden is. Deze is ten opzichte van versie 24 iets steviger geworden, vooral aan de binnenkant. Dit heeft tot gevolg dat de schoen in het algemeen stabieler is.

Responsieve tussenzool

Ook de tussenzool van de Waverider 25 is veranderd, deze bestaat nu volledig uit het Mizuno Enerzy materiaal. Dit materiaal is zeer responsief en zorgt voor minimaal energieverlies tijdens het hardlopen. Mizuno Enerzy is 15% veerkrachtiger en 17% zachter dan het voorgaande U4ic materiaal.

Verbeterde slijtzool

De slijtzool van de Waverider 25 is gevoerd met geblazen rubber, dit materiaal is geïnjecteerd met lucht, wat ervoor zorgt dat de slijtzool zachter, lichter en flexiber is. De buitenkant van de hak is juist met Carbon rubber gemaakt. Dit materiaal is juist extra slijtvast. Ook is de slijtzool 1mm dikker geworden. Ook dit maakt de schoen slijtvaster.

Elastisch bovenwerk

Het bovenwerk van de Waverider 25 is gemaakt met een half vaste tong, de tong is gemaakt van elastisch materiaal, wat tot gevolg heeft dat je de schoen als een tweede sok aantrekt en deze perfect om de voet aansluit. Ook is het bovenwerk naadloos en elastisch en beter ademend gemaakt dan de voorganger. De hielkap valt iets smaller, wat er voor zorgt dat de hiel beter wordt omsloten en er minder schuring mogelijk is.

De Mizuno Waverider 25 is kortom de ideale schoen voor de allround hardloper! Wil je weten of de schoen (nog steeds) geschikt voor jou is? Maak een afspraak bij PK!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.