Menu
0
20Aug2021
Garmin Forerunner 55: Het ideale hardloophorloge!

Garmin Forerunner 55: Het ideale hardloophorloge!

Garmin Forerunner 55 | De opvolger van de Forerunner 45!

Bestel deGarmin Forerunner 55nu met € 20 korting bij PK!

DeGarmin Forerunner 55is het ideale instapmodel voor de hardloper die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk hardloophorloge. Met een gewicht van slechts 37 gram vergeet je al snel dat je überhaupt een horloge om je pols hebt tijdens het hardlopen. 

Door middel van GPS kun je afstand, tijd en snelheid gemakkelijk inzichtelijk maken. Na afloop kun je in Garmin Connect je training uitgebreid analyseren. Zo kun je je route terugzien en precies per kilometer bekijken hoe snel je hebt gelopen. Ook kun je Garmin Connect koppelen met Strava en zo je trainingen ook hier automatisch uploaden. 

Net zoals de voorganger van dit horloge, de Forerunner 45, meet ook dit model de hartslag via de pols. Het voordeel is dat je ook zonder een borstband je hartslag in kaart kunt brengen. 

Smartwatch

Naast vele hardloopfuncties helpt dit horloge je om je dagelijkse gezondheid te verbeteren. Zo heeft het functies als stress tracking, energiebewaking met body Battery, en fitness tracking. Het aantal stappen dat je op een dag maakt, wordt bijgehouden en aan de hand van je hartslag wordt je stressniveau gemonitord. 

Hardloopfuncties van de Garmin Forerunner 55

Naast polshartslagmeting en GPS heeft deGarmin Forerunner 55de hardloper nog veel meer te bieden. Garmin Coach biedt je bijvoorbeeld deskundige trainingsschema's die op jouw niveau zijn aan te passen. Deze workouts kun je op je horloge uploaden, zodat je nergens meer over hoeft na te denken tijdens het hardlopen. 

Verder geeft deForerunner 55ook dagelijks trainingssuggesties op basis van je vorige training en herstel. Zo kun je nog gerichter naar jouw doelen toewerken! 

Dit horloge bepaalt op basis van je hartslag en de trainingen die je uitvoert, je geschatte wedstrijdniveau. Zo krijg je een prognose van de tijd die je waarschijnlijk nu kunt lopen op verschillende afstanden. 

De cadans, ook wel de pasfrequentie genoemd, wordt gemeten door dit horloge. Hier kun je ook een persoonlijk doel voor instellen. Wanneer je deze bijvoorbeeld wilt verhogen tot 180 passen per minuut, dan kun je instellen dat je een notificatie krijgt wanneer je hier te veel van afwijkt. 

Een laatste belangrijke eigenschap is dat dit horloge een batterijlevensduur tot wel 2 weken heeft in smartwatch-modus. En tot 20 uur in GPS-modus. 

Meldingen

Een andere grote vernieuwing ten opzichte van de Forerunner 45 is dat je nu ook Smartphone meldingen op je horloge kunt ontvangen. Zo mis je geen belangrijke berichten! Ook heeft dit horloge ongevaldetectie. Wanneer je je onveilig voelt of het horloge detecteert dat er een ongeval is gebeurd, wordt een bericht met locatie naar ingestelde contacten verzonden. 

Voor wie is de Garmin Forerunner 55? 

Zoals je ziet heeft dit horloge al enorm veel functies. In de basis kun je deGarmin Forerunner 55zien als een zeer gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en simpel hardloophorloge tegen een zeer goede prijs. Voor de meeste hardlopers biedt dit horloge alle noodzakelijke functies. 

Maak een afspraak bij PK om samen met een adviseur opzoek te gaan naar het perfecte sporthorloge of bestel de Garmin Forerunner 55 nu met € 20 korting online.

Reacties

Webshop Vullen PK
Geplaatst op 2021-08-31 15:02:09
Beste Donald, dat is zeker mogelijk!
Donald
Geplaatst op 2021-08-27 23:39:44
Biedt dit horloge de mogelijkheid om er een borstband voor de HS meting aan te koppelen? Polsmeting van de HS lukt bij mij slecht

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.