Menu
0
16Mar2022
Dijkrunners Dodewaard

Dijkrunners Dodewaard

Dijkrunners Dodewaard | Beginnerscursus

Op maandag 28 maart 2022 start hardloopvereniging de Dijkrunners in Dodewaard weer met een hardloopcursus voor beginners (vanaf 14 jaar). Loop jij ook mee?

Het doel van deze cursus is dat je na 12 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek.

Waar en wanneer
Vanaf maandag 28 maart train je 12 weken lang iedere maandag en woensdag van 18.30 tot 19.30 uur op onze 400 meter hardloopbaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg 22.

Kosten Beginnerscursus Dijkrunners Dodewaard
De kosten voor deze hardloopcursus zijn slechts 45 euro inclusief een kopje koffie of thee na afloop van
iedere training. Dit bedrag ontvangen wij graag bij aanvang van de eerste training. Je ontvangt dan van ons een kortingsbon van 15% te besteden bij aankoop van een paar hardloopschoenen of hardloopkleding bij de sponsor van de Dijkrunners, PK Runningshop in Dodewaard.

Aanmelden Beginnerscursus Dijkrunners Dodewaard
Heb je zin om deze uitdaging bij onze gezellige vereniging de Dijkrunners aan te gaan? Meld je dan snel aan! Dit kan tot 25 maart door een email met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te sturen naar [email protected]
Deelname aan deze cursus is volledig voor eigen risico.

Blijven hardlopen bij Dijkrunners Dodewaard
Ben je na 12 weken zo enthousiast dat je bij ons wilt blijven lopen dan kun je doorstromen naar één van de vaste groepen van onze vereniging.

Heb je nog vragen mail dan naar [email protected].
Wil je alvast kennis maken met de vereniging bezoek dan de Facebookpagina van Dijkrunners Dodewaard of kijk op de website van Dijkrunners Dodewaard.

Zorg dat je met goede hardloopschoenen begint!
Laat goede hardloopschoenen altijd gratis aanmeten om klachten te voorkomen en kies voor het deskundige en persoonlijke 1-op-1 advies van PK Runningshop. De aanmeting en het advies is gratis en is dus geheel vrijblijvend. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht naar goede loopschoenen!

We adviseren om een afspraak te maken om een lange wachttijd te voorkomen. 

PK Runningshop | Dalwagen 43 | 6669CB Dodewaard | 0488-480350 | [email protected]

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.