Menu
0
19Mei2022
Eurosport sportvoeding

Eurosport sportvoeding

Eurosport Sportvoeding bij PK Runningshop

Relatief nieuw. En tóch vertrouwd. Dat is de sportvoeding van Eurosport nutrition, dat gelieerd is aan ’s werelds bekendste sportzender. De repen, gels, sportdranken en herstelproducten zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en tegelijkertijd getest met (top)sporters.

Eurosport sportvoeding nutrition heeft een compleet assortiment. Er zijn Energy Bars en Energy Gels (eentje met magnesium voor een goede spierwerking en eentje met cafeïne voor een energieboost) voor de snelle energie. Deze hebben de 2:1-verhouding tussen glucose en fructose en bevatten dus twee keer zoveel glucose- als fructosedeeltjes. Dit zijn twee soorten suikers die beide via een andere weg door het lichaam worden opgenomen en elkaar zo niet in de weg zitten. Je kunt zo tot wel 90 gram koolhydraten per uur opnemen, afhankelijk van de getraindheid. Hiernaast is er de Oat Bar, een reep met een mix van langzame en complexe koolhydraten. Die zorgen er samen voor dat je bloedsuikerspiegel zowel op de korte als langere termijn stabiel blijft. Het hongergevoel blijft langer achterwege.

Eurosport sportvoeding - Isotonic Sports Drink

Ook voor (met name) gebruik tijdens de inspanning is de Isotonic Sports Drink. Die zorgt dat je goed gehydrateerd blijft tijdens je duurloop. Een bidon van 500 milliliter is goed voor 33 gram koolhydraten en levert bovendien de nodige elektrolyten. Dat zijn essentiële mineralen (natrium, kalium, magnesium, calcium) die bijdragen aan onder meer een goede spierwerking en vochtbalans. Zeker bij overmatig zweten verlies je er veel van. Spoedig herstel Na de inspanning is het belangrijk om aan het herstel te werken. De vochtbalans moet terug op peil worden gebracht, de energiereserves moeten aangevuld en de spierschade moet hersteld.

Daarvoor heeft Eurosport nutrition een drietal producten, waaronder de Recovery Shake die de focus legt op het terug op niveau brengen van de koolhydraatreserves. Ook zit hier Peptopro in. Hierbij gaat het om een mix van wetenschappelijk ontwikkelde peptiden, oftewel kleine eiwitdeeltjes. Ze bevatten alle twintig aminozuren die nodig zijn voor herstel en de synthese van spiercellen. Je bent sneller weer klaar voor de volgende training.

Eurosport sportvoeding - Protein Shake en Protein Bar

Naast de Recovery Shake zijn er de Protein Shake en Protein Bar. De namen zeggen het al: bij deze laatste twee producten gaat het om de inname van eiwitten. Die zorgen voor spierherstel en behoud van de spiermassa. Eén portie Protein Shake (een schepje poeder van 30 gram) bevat 22 gram eiwitten en amper 2,8 gram koolhydraten. Qua eiwitten is gekozen voor whey eiwit concentraat. De Protein Bar is gemaakt met whey isolaat (24,5 procent). Het lichaam neemt deze eiwitten gemakkelijk op voor snel, maximaal effect.

Natuurlijke basis Kenmerk van Eurosport nutrition is het gebruik van ingrediënten met een natuurlijke basis. In bijvoorbeeld de Oat Bar Banana – een populaire smaak – zit daadwerkelijk banaan. De sportvoeding is gemakkelijk te eten en verteren, vooral dankzij speciale productietechnologieën. Qua samenstelling en smaak scoort de voeding bijzonder goed in diverse tests. Bij de productontwikkeling werkt Eurosport nutrition niet alleen nauw samen met wetenschappers, maar ook met sporters van alle niveaus, profs en amateurs. [Toevoeging – enkel na 29 mei te gebruiken]

Heb je Eurosport nutrition bij PK Runningshop aangeschaft? Bewaar dan de aankoopbon. Als je de scan daarvan uploadt op eurosportnutrition.com/win maak je kans op mooie prijzen, waaronder een Mallorca Sport Experience (een hardlooptrainingskamp voor twee personen, ter waarde van 2.250 euro), running gear en clinics. De actie loopt tot en met september 2022.

Eurosport sportvoeding

 Persoonlijk en deskundig 1-op-1 advies
✔ 
Gratis uitgebreide voet- en loopscreening
35m lange indoor hardloopbaan en wandeltestbaanbaan met verschillende ondergronden met video-opname
✔ Gratis parkeren 
voor de deur en aan de A15
✔ Uitgebreid assortiment hardloop- en wandelschoenen, hardloop- en wandelkleding, steunzolen en accessoires.


PK Runningshop | Dalwagen 43 | 6669CB Dodewaard | 0488-480350 | [email protected]
Afspraak maken
We adviseren een afspraak te maken bij PK Runningshop voor het (gratis) aanmeten van hardloop- en wandelschoenen en overig artikeladvies om een lange wachttijd te voorkomen. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.