Menu
0
30Jul2021
Hardloopschoenen voor brede voeten!

Hardloopschoenen voor brede voeten!

Hardloop- en wandelschoenen speciaal voor brede voeten bij PK Runningshop!

Wanneer je brede voeten hebt, kan het een flinke uitdaging zijn om geschikte schoenen te vinden. Gelukkig worden een aantal modellen hardloop- en wandelschoenen ook in een extra brede uitvoering gemaakt. In dit artikelen lichten we enkele modellen in een handig overzicht toe.

Let op: dit zijn enkele modellen uit het assortiment van PK Runningshop, ruim 30 jaar de specialist van Nederland. Kom naar PK voor deskundig 1-op-1 advies en een uitgebreide voet- en loopscreening.

Maak afspraak

Hardloopschoenen voor brede voeten

Brooks Ghost 2E

De Ghost van Brooks is een soepele lichtgewicht hardloopschoen. Deze schoen heeft een goede slijtzool met voldoende profiel voor de hardloper die regelmatig een stukje onverhard meepakt. Een stevige hielkap zorgt voor de nodige stabiliteit rondom de enkel. De Ghost 14 2E is een allround neutrale hardloopschoen, geschikt voor lange duurlopen, maar ook voor intervaltrainingen.

Brooks Dyad 2E

Dit model van Brooks is speciaal voor de zwaardere hardloper. De demping is extra dik en stevig en biedt de wat zwaardere hardloper de nodige stabiliteit. De Dyad is er ook in de extra brede 2E leest.

New Balance M860 2E

De New Balance 860 is er ook in een brede leest. Deze schoen heeft een Fresh Foam demping en een ondersteunende medial post die essentiële stabiliteit biedt. Een optimaal comfort voor elke afstand!

New Balance M880 2E

De bovengenoemde 860 van New Balance is voor overpronerende lopers, maar de 880 is speciaal gemaakt voor neutrale lopers die opzoek zijn naar een hoog comfort voor elke afstand. Uiteraard ook in een brede leest bij PK Runningshop!

Brooks Adrenaline GTS 2E

Ook de zeer populaire Brooks Adrenaline is bij PK Runningshop in een brede leest verkrijgbaar. Het zijn hardloopschoenen voor overpronerende lopers. De schoenen staan bekend om de hoge mate van loopcomfort en het luxe instapgevoel.

Mizuno Skyrise

De Skyrise 2 heeft niet een speciale extra brede leest, maar valt gewoon erg breed. In combinatie met een soepel, naadloos bovenwerk is deze schoen geschikt voor bredere voeten. De Skyrise is een neutrale hardloopschoen met veel demping, ideaal voor lange duurlopen.

Welke hardloopschoenen voor brede voeten zijn het beste voor jou?

Dat is natuurlijk de grote vraag. Je wilt uiteraard de schoenen die het beste bij jouw loopstijl, lichaamsbouw en voeten passen. Dit is online zeer moeilijk te bepalen. Zelfs als je al een keer een uitgebreide voet- en loopscreening bij PK Runningshop hebt laten doen kan een opvolgend type van je schoenen weer heel anders zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak bij PK voor deskundig 1-op-1 advies en een uitgebreide voet- en loopscreening. Wij vinden de beste hardloopschoenen voor brede voeten voor jou!
Maak afspraak

Wandelschoenen voor brede voeten

Meindl Mondello

De Mondello van Meindl heeft een Meindl Comfortfit leest. Deze leest zit extra ruim om de voorvoet, de schoen heeft een soepele afwikkeling en een stevige hielkap. Deze lage wandelschoen is ideaal voor diverse terreinen.

Meindl Philadelphia GTX

De Meindl Philadelphia GTX heeft een bredere comfort fit en is daardoor geschikt voor wandelaars met brede voeten. Dankzij het Gore-Tex materiaal blijven je voeten droog tijdens je wandeling. Zeer geschikt voor de alledaagse wandeltocht of voor bijvoorbeeld de wandelvierdaagse.

Lowa Renegade Lo Wide Heren

De Lowa Renegade is al jaren een erg populaire schoen. PK heeft deze schoen ook in een brede leest. De speciale Vibram zool zorgt voor een vaste grip, ook op gladdere oppervlakten zoals rotsen. Het hoogwaardige Nubuckleder in combinatie met een Gore-Tex membraan zorgt voor een goede waterdichtheid maar desondanks ook voor ademend vermogen.

Meindl Journey Mid GTX

De Meindl Journey Mid GTX is een lichtgewicht hoge wandelschoen met een brede leest voor heren en dames. Het is een sportievere wandelschoen met een versnelde afwikkeling in de zool. Daarom is de schoen ook bijzonder geschikt voor wandelaars met voorvoet problemen. 

Bovengenoemde schoenen zijn enkele voorbeelden. Kom voor alle hardloopschoenen voor brede voeten en wandelschoenen voor brede voeten naar PK Runningshop in Dodewaard! Maak vrijblijvend een afspraak voor deskundig 1-op-1 advies en een gratis voet- en loopscreening.Maak afspraak

Hardloopschoenen brede voeten

hardlopen voor ouderenHardlopen voor ouderen
PK Runningshop | Ruim 30 jaar de hardloop- en wandelspecialist | Dalwagen 43 | 6669CB Dodewaard | 0488-480350 | [email protected]

Reacties

Geplaatst op 2024-02-29 09:32:15
Beste Sjef,
We adviseren om een afspraak bij ons te maken zodat we ook naar meerdere aspecten kunnen kijken. Op afstand is het erg lastig om goed advies te kunnen geven.
Met vriendelijke groet,
PK Runningshop
Sjef van der Heijden
Geplaatst op 2024-02-28 21:54:49
Ik ben een wat oudere (61 jaar) zware (iets boven 100 kg.) hardloper, of beter gezegd tegenwoordig jogger. Maar ik loop al wel mijn hele leven "hard" en duur. Liefst loop ik op
bosgrond of in de duinen. Ik heb geen correctie nodig maar wel een brede schoen met liefst veel demping. Welke schoen adviseren jullie voor mij?

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.