Menu
0
10Sep2021
Herzog Pro Compressiekousen

Herzog Pro Compressiekousen

Herzog Pro Compressiekousen

De Herzog Compressiekousen zijn, op mondiaal niveau, de enige compressiekousen waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat ze effectief zijn in het bestrijden van blessures en het bevorderen van je herstel.

Heb je snel last van spierpijn? Of wil je hardloopblessures voor zijn? Herzog Pro Compressiekousen werken uitstekend bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De kousen verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Ook zorgen de kousen voor een optimale afvoer van afvalstoffen en minder vermoeide benen na je training. Dit zorgt voor een sneller herstel en heb je ook minder snel last van kramp en stijve kuiten. 

90% van alle sporters wordt met Herzog kousen niet meer geconfronteerd met terugkomende blessureklachten. 

Maak hier een afspraak voor het deskundig aanmeten van compressiekousen


Herzog Pro Compressiekousen | Maatvoering

Herzog Pro Compressiekousen zijn professionele en medische compreHet is zeer belangrijk dat de Herzog Pro Compressiekousen afgestemd zijn op jouw benen. Het is belangrijk dat er een afnemende drukgradiënt vanaf de enkel tot aan de knie in de compressiekous is verwerkt. De combinatie van de relatief hoge compressie met dit afnemende drukverloop noodzaakt echter het secuur opmeten van het been en de voet. De schoenmaat alleen geeft geen informatie over de vorm van het been. Bij eenzelfde schoenmaat kan er sprake zijn van verschillende beencontouren en er zal dan ook een belangrijk verschil in uitwerking zijn van de druk op het been. Bij een niet juist aangemeten Herzog Pro compressiekous kan er zelfs een averechts effect optreden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in kuitomvang tussen een sprinter en een duursporter terwijl beiden wellicht dezelfde schoenmaat hebben. Dit wordt uitgesloten wanneer de benen nauwkeurig worden opgemeten.

Wij raden daarom aan om de Herzog Pro Compressiekousen niet zomaar via onze webshop te bestellen. We meten ze liever bij je aan, zodat we zeker weten dat je de juiste maat hebt en de werking optimaal is. Onze deskundige adviseurs zijn hiervoor opgeleid.

Maak hier een afspraak voor gratis aanmeting van de Herzog Pro Compressiekousen

Reacties

Wim
Geplaatst op 2021-09-10 18:16:48
Ik heb laatste jaren veel last van een achillespees blessure (rechts). Kan een herzog compressiekousen hiertegen helpen en welke zijn dan het meest geschikt?

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.