Menu
0
15Oct2021
Lichtbril Propeaq

Lichtbril Propeaq

Lichtbril Propeaq | Meer energie voor je training en geen jetlag!

Meld je onderaan deze pagina aan voor onze informatieclinic op zaterdag 23 oktober 2021 om 10.00 uur bij PK of bestel hem hier online!

Duizenden atleten uit binnen- en buitenland gebruiken deze innovatieve lichtbril van Propeaq om beter te kunnen presteren!

Heb je in het najaar en in de winter meer moeite om 's ochtends uit bed te komen en heb je minder energie om aan je training te beginnen? Of ga je een lange reis maken of deelnemen aan de New York Marathon? Of draai je nachtdiensten? Dan is de lichtbril Propeaq iets voor jou!

1. Meer energie in de winter met lichtbril Propeaq!

Winterblues is een onschuldig en veel voorkomend vermoeidheidsprobleem dat zich voordoet als de dagen korter worden. Ook in het vroege voorjaar kunnen deze klachten blijven bestaan. De zon komt in de donkere periode van het jaar ‘s ochtends later op. Echter, het ochtendlicht heb je nodig om goed wakker te worden. Daglicht activeert namelijk de aanmaak van het energiehormoon cortisol. Deze lichaamseigen stof zorgt ervoor dat glucose en koolhydraten in ons voedsel in de vorm van glycogeen wordt omgezet in energie, waardoor verschillende lichaamsprocessen opstarten en het lichaam wakker wordt.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat met name het blauwe gedeelte van het daglichtspectrum invloed heeft op dit proces en ervoor zorgt dat ons lichaam ontwaakt. Zonder dit licht word je dus niet echt goed wakker.

De Propeaq lichtbril ondersteunt je lichaam bij de aanmaak van cortisol. Slechts 20–30 minuten blauw licht direct na het opstaan is voldoende om makkelijker uit bed te komen en overdag meer energie te hebben voor je geplande trainingsactiviteit. Inmiddels gebruiken duizenden atleten uit binnen- en buitenland deze innovatieve techniek om beter te kunnen presteren.

Voorbeelden van atleten die de lichtbril Propeaq gebruiken zijn: Carlijn Achtereekte, Ireen Wüst, Antoinette de Jong, Sjinkie Knegt, Yara van Kerkhof, Jorien ter Mors, Suzanne Schulting, Antoinette de Jong, Ramon Zenhäusern, Ferry Weertman, Sanne Wevers, Daphne Schippers, Anicka van Emden, Pieter Timmers, Jolien D’Hoore, Dirk van Tichelt, Christian Taylor, Kyle Chalmers, Mack Horton, Emma McKeon, Mitch Larkin, Madeline Groves en Team Dolphins.

2. Voorkom een jetlag met de lichtbril Propeaq!

Of je nu een verre reis gaat maken of meeloopt met de TCS New York City Marathon, het levert onvermijdelijk een jetlag op. Jetlag is een onschuldig fenomeen maar heeft een negatief effect op je prestatie. Het aanpassen van de interne klok kan je als sporter nu zelf beïnvloeden door op de juiste momenten blauw licht toe te dienen of juist licht te filteren met behulp van de lichtbril Propeaq.

Het actieve blauwe licht in de bril dempt in 30 minuten de aanmaak van het nachthormoon melatonine wanneer dat nodig is en bevordert de productie van het actiehormoon cortisol. Zo krijgt het lichaam een energie-impuls alsof de dag aanbreekt. Wanneer de avond valt en het tijd is om de slaap te vatten, zorgen de oranje glazen voor de gewenste slaperigheid door de impulsen van blauw licht uit beeldschermen en verlichting te filteren. De bril zal - bij het juiste gebruik - niet alleen jouw jetlag verminderen, maar zelfs helemaal voorkomen. Door middel van een strak licht- en slaapschema, een paar dagen voordat je op reis gaat, synchroniseer je eenvoudig je interne klok, verdwijnt jetlag en sta je fit en uitgerust aan de start of begin je uitgerust aan je reis.

Jetlag voorkomen begint met een paar dagen voorbereiding, waarbij enkele vuistregels gelden. Geleidelijkheid is hier het belangrijkste uitgangspunt. Je biologische klok is afgestemd op zonsopgang en zonsondergang. Die klok laat zich verschuiven, maar dat kan met maximaal 1,5 uur per dag gebeuren zonder dat je er last van hebt. Als je dus zes tijdzones opschuift door te reizen, heb je daar vier aanpassingsdagen voor nodig. Dat kan in de vier dagen voor de vlucht, maar ook bijvoorbeeld twee dagen voor vertrek en twee dagen na aankomst.

Met de gratis Lichtbril Propeaq TimeTooler app kun je eenvoudig het vluchtschema invullen en de app genereert automatisch op basis van die gegevens het advies voor jouw persoonlijke jetlag-schema. Het juiste licht- en slaapschema laat de biologische klok perfect op tijd lopen om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen, klaar om jouw piekprestatie te leveren op het juiste wedstrijdmoment. Inmiddels gebruiken duizenden (top)sporters uit binnen- en buitenland met succes deze nieuwe, effectieve techniek.

3. Lichtbril Propeaq voor je nachtdiensten!

De Propeaq lichtbril voor meer energie, betere prestaties en een betere slaap voor slechts € 199,95 met 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie!
Bestel online

Bekend van o.a.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
  Maak afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Abonneer

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Registreren

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. btw:€0,00
  Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.