Menu
0
30Dec2020
Persoonlijk Trainingsadvies Hardlopen

Persoonlijk Trainingsadvies Hardlopen

Persoonlijk trainingsadvies hardlopen

Wil jij in 2021 eindelijk echt fit worden, definitief afrekenen met je overtollige kilo's of gerichter trainen voor jouw persoonlijk hardloopdoel? Maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken of heb je een extra stok achter de deur nodig om dit ook gedisciplineerd te doen? PK biedt de oplossing met persoonlijk trainingsadvies! 

Hoe werkt persoonlijk trainingsadvies hardlopen?

Vanaf januari kun je naast schoenadvies namelijk ook voor persoonlijk trainingsadvies bij PK terecht. PK-adviseur en marathonloper Geart Jorritsma gaat hardlopers begeleiden om hun hardloopdoelen te bereiken. Op basis van een intakegesprek met Geart en vooraf aangeleverde informatie wordt een persoonlijk trainingsplan samengesteld. Of je nu voor een persoonlijk record op de marathon of voor het eerst 5 kilometer wilt hardlopen, het schema wordt helemaal aangepast aan jouw doel en niveau! 

Beginnerspakket persoonlijk trainingsadvies hardlopen

De grootste valkuil voor een beginnende hardloper is te snel of verkeerd opbouwen met een standaard schema. Het persoonlijke schema van Geart zorgt ervoor dat je toch snel, maar veilig, opbouwt met hardlopen. Het belangrijkste: het is afgestemd op jouw persoonlijke doel, leeftijd, belastbaarheid en trainingsgeschiedenis.
Ook geschikt voor hardlopers die verstandig willen opbouwen na een blessure!

Hoe het werkt:
Je beantwoordt 
een aantal vragen in het intakeformulier. Op basis van deze gegevens wordt een op maat gemaakt schema opgesteld. Vervolgens plannen we een gesprek in, waar we samen het schema en de onderwerpen uit het intakeformulier bespreken. Zo ben jij helemaal klaar om te beginnen!

↪Aanmelden beginnerspakket

Uitgebreid pakket persoonlijk trainingsadvies hardlopen

Professioneel trainen om jouw persoonlijke doelen te bereiken? Het persoonlijke hardloopschema is helemaal afgestemd op jouw niveau en jouw doel. Op basis van een intakegesprek wordt er gekeken naar je huidige niveau, trainingsgeschiedenis en blessureverleden en ontvang je vervolgens wekelijks een op maat gemaakt schema dat goed past bij je werk en privéleven.

De voordelen:
✔ Slim en gericht trainen: iedere hardloper is anders, iedere hardloper reageert anders op trainingen. Met dit pakket is het trainingsschema helemaal op jouw persoonlijke behoefte afgestemd.
✔ Blessurevrij blijven: het belangrijkste om goed te presteren is consistent trainen, dus niet geblesseerd raken. Het trainingsschema wordt afgestemd op jouw belastbaarheid, om blessures te voorkomen.
✔ Tussentijds aanpassen: een drukke werkweek, vermoeid of last van een pijntje? Dan wordt je schema gewoon aangepast!

Professioneel pakket persoonlijk trainingsadvies hardlopen

Behoefte aan nog meer persoonlijke begeleiding? Dan is het professionele pakket geschikt voor jou! Met dit pakket gaan we iedere zes weken evalueren (in de winkel of via Skype) en het plan aanpassen. Ook heb je altijd de mogelijkheid om, wanneer dan ook, via WhatsApp of telefonisch contact op te nemen met vragen of opmerkingen. Zo train je nog gerichter naar je doel.

↪Aanmelden Uitgebreid of Professioneel Pakket

Wie is Geart?
Geart is een snelle langeafstandsloper, zo heeft hij de 2019 editie van de Enschede marathon gewonnen en pakte hij in 2018 de bronzen plak bij het NK cross. Zijn persoonlijke record op de 10 kilometer is 30:09 en op de halve marathon 1:06:20. Hij bezit alle kennis en ervaring om jou persoonlijk te begeleiden!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
  Maak afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Abonneer

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Registreren

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. btw:€0,00
  Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.