Menu
0
06Nov2020
Polar vantage 2 | alles wat je moet weten!

Polar vantage 2 | alles wat je moet weten!

Polar Vantage v2 | dit nieuwste model van Polar is nu uit! 

In dit artikel kom je alles te weten over dit zeer uitgebreide sporthorloge en weet je of het iets voor jou is.

Ten eerste heeft dit horloge een zeer lange batterijlevensduur van 40 uur. In spaarstand is de batterijduur zelfs 100 uur.

Geïntegreerde GPS zorgt voor een precieze meting van de gelopen route en brengt snelheid beter in kaart. Ook heeft dit model routebegeleiding, deze functie maakt het mogelijk om een route op het horloge te uploaden en te volgen.

Polar staat bekend om uitgebreide metingen van trainingseffect en herstel. Door beter te meten weet je welke training goed aanslaat, kun je slimmer en effectiever trainen en overtraining voorkomen. Dit model beschikt over de functie Recovery Pro, het horloge meet overdag en tijdens de slaap hoe goed het herstel is. Een nieuwe functie is de Leg Recovery Test, dit is een sprongtest waarbij de spierschade in kaart wordt gebracht, zo meet je of je benen alweer toe zijn aan een volgende training.

Workout inspiratie nodig? Polar Fitspark biedt je een uitgebreide collectie aan workouts, op basis van je niveau en doel. Zo heb je altijd een training om uit te voeren! Voor triatleten is Swimming Metrics toegevoegd, zo worden belangrijke trainingsgegevens tijdens het zwemmen gemeten.

Polar Precision Prime hartslagmeting zorgt voor de meest precieze vorm van hartslagmeting via de pols. Door een combinatie van optische sensoren en fysieke meting op de huid wordt de hartslag in kaart gebracht.

Aanbieding! Koop de Polar Vantage v2 hier! Of kom langs bij PK Runningshop voor vrijblijvend advies. Maak online een afspraak of bel naar 0488 480 350.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.