Menu
0
02Jan2020
Sportieve voornemens? Maak ze waar!

Sportieve voornemens? Maak ze waar!

Goede voornemens: beginnen met hardlopen

Heb jij goede voornemens voor dit jaar? Veel mensen stellen zichzelf goede voornemens voor het nieuwe jaar, minder snoepen, op tijd naar bed gaan, maar ook sportieve doelen zoals: beginnen met hardlopen of zelfs…. een marathon lopen. Als jij dit jaar met hardlopen wil beginnen dan heeft PK Runningshop de ideale ondersteuning om dit voornemen te laten slagen. Want beginnen met hardlopen - en uiteindelijk een half uurtje achtereen met gemak lopen, dat is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Waar moet je beginnen?

Allereerst is het belangrijk hardloopschoenen te vinden die goed bij jou passen. Daarna is het zaak om heel geleidelijk en verstandig op te bouwen, stap voor stap, steeds wat minuutjes erbij. Een voorzichtige opbouw geeft de beste kans om blessurevrij en met plezier te blijven lopen.

Op zaterdag 11 januari om 10.00 uur neemt de bekende Runningcoach Honore Hoedt vanuit PK Runningshop een groep beginnende hardlopers bij de hand om blessurevrij en met veel plezier te beginnen met hardlopen. In twee uur tijd leer je hoe je echt goed kunt beginnen met hardlopen. je looptechniek wordt gescreend en je krijgt tips om je stabiliteit en kracht te verbeteren. Is dit interessant voor jou? Ook krijg je een programma mee voor de eerste 10 weken.

Misschien ben je zelf al een ervaren hardloper, maar ken je iemand die je kan verleiden om met lopen te beginnen,  geef hem of haar dan op voor deze clinic!

Let op: er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen. Deze worden 3 januari 2020 verstuurd.
Datum: Zaterdag 11 januari
Tijd: 10.00 uur
Locatie: PK Runningshop
De cursus is gratis.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.