Menu
0
24Feb2023
Start To Run Dodewaard

Start To Run Dodewaard

PK Runningshop

Start to run | In 12 weken naar 30 minuten hardlopen!

Op maandag 27 maart 2023 start hardloopvereniging de Dijkrunners in Dodewaard weer met een hardloopcursus voor beginners (vanaf 14 jaar of ouder). Het doel van deze cursus is dat je na 12 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek.

Waar en wanneer
Vanaf maandag 27 maart train je 12 weken lang iedere maandag en woensdag van 18:30 tot 19:30 uur op onze 400 meter hardloopbaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg 22.

Kosten
De kosten voor deze hardloopcursus zijn slechts 45 euro inclusief een kopje koffie of thee na afloop van iedere training. Dit bedrag ontvangen wij graag bij aanvang van de eerste training.

PK Runningshop in Dodewaard, partner van De Dijkrunners, biedt iedere deelnemer 15% korting aan bij aankoop van een paar hardloopschoenen of hardloopkleding.

Aanmelden
Heb je zin om deze uitdaging bij onze gezellige vereniging de Dijkrunners aan te gaan? Meld je dan snel aan! Dit kan tot 26 maart door een e-mail met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te sturen naar [email protected].

Als je gezondheidsklachten hebt adviseren wij je voor aanvang van de cursus je huisarts te raadplegen. Deelname aan deze cursus is volledig voor eigen risico.

Blijven hardlopen
Ben je na 12 weken zo enthousiast dat je bij ons wilt blijven lopen dan kun je doorstromen naar één van de vaste groepen van onze vereniging.

Heb je nog vragen mail dan naar [email protected]. Wil je alvast kennis maken met onze vereniging bezoek dan onze Facebookpagina of kijk op www.dijkrunners.nl.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.