Steunzolen bij PK!

  • Geplaatst op
  • 0
Steunzolen bij PK!

Laat ze aanmeten bij PK!

Steunzolen aanmeten bij PK Runningshop!


Om onze klanten nog beter te kunnen helpen om blessurevrij en met veel plezier te hardlopen en te wandelen, zijn de werknemers van PK opgeleid om steunzolen aan te meten door Schrijver Orthopedie in Utrecht.

In onze winkel kunnen we, naast schoenadvies, nu ook deskundig uw voeten opmeten en in het geval van een klacht of blessure, indien nodig, een afdruk van uw voet maken. Aan de hand van deze afdruk maakt Schrijver Orthopedie een op maat gemaakte steunzool die perfect past bij uw voeten en de schoenen.

De voordelen:
Vaak kom je met een goede hardloop- of wandelschoen al heel ver, maar er zijn blessures en klachten waarbij een op maat gemaakte steunzool, in combinatie met een goede schoen, de oplossing kan bieden. Zo combineren wij onze kennis op het gebied van schoenen met Schrijvers kennis op het gebied van orthopedie om u nog beter te kunnen helpen.

Wanneer wij een zooltje bij u aanmeten, krijgt u hier als garantie bij dat het zooltje wordt aangepast indien dit toch niet meteen naar wens is.

Hoe het werkt:
Bij de intake bij ons in de winkel stellen we u een aantal vragen en maken we een analyse om uit te zoeken wat de oorzaak van een blessure is en of een zooltje de oplossing is. We maken met carbonpapier een afdruk van uw voeten en maken een omschrijving van de klacht en eventuele bijzonderheden. Indien nodig overleggen we de bijzonderheden met Schrijver Orthopedie om zeker te zijn van een goede analyse. Vervolgens versturen we de afdrukken en ontvangt u na enkele werkdagen uw op maat gemaakte zooltjes. De hardloop- of wandelschoenen kunnen we hier dan weer op aanpassen.

Maak online een afspraak of kom langs bij PK!
Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor alleen steunzolen? Kies dan de optie 'overig advies' en voor schoenen en eventueel steunzolen de optie 'schoenen'.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.